Shoppailua

Luin felicialle Saksan kielisen lastenkirjan vapaasti suomentaen eli ei sinne päinkään . Taisin ittekki vähä nukahtaa kun c tuli jo ovelle kurkkimaan . Pelattiin taas muutama tunti. Me naiset tietysti voitettiin ;) 
Torstai aamuna herättiin jo ennen 7:ää kun f venytteli ja kaatoi yöpöydällä olevan lasin missä dinosauruksen muna ! Kuonoa näkyy jo ja silmää. 

En nukkunut oikein yhtää. Koko ajan pyörin ja hyörin ja nyt olis nukuttanut kun piti nousta :/ no tänään shoppailua tiedossa ja kreikkalaista ravintolaa eli mukavaa :)
Laitettiin itsemme valmiiksi ja f päätti tulla meidän kanssa Kalk postiin eli pari asemaa ennen Kölnin keskustaa . Siä yksi halpa kauppa ketju Kik ja kauppakeskus lukuisine kauppoineen


Aamu oli jo hyvin kuuma. Oli luvattu +35 ja siitä mä tykkään. 


Osteltiin muutama lasten vaate Kik stä ja sitte kauppakeskukseen tien toiselle puolen. F hyppäs vessas niin ,että hävetti kun samat valvojat tms ovella . Aina piti antaa muutama kolikko. Kerran mies jo säälistä halus antaa meidän mennä ilman ,mutta en huolinut rahaa takas. Löydettiinkin taas vaatetta ja c halvan pelin. Nettikin pätkittäin toimi ,mutta vähän hermostuttavasti. Likkoihin kuitenkin sain yhteyden ja ystävään joka lähdössä kolmeksi viikkoa Rhodokselle ... 

Sitten käytiin hyvillä jäätelöille taas . Nam ! Ja puolta halvemmat kuin Kölnin keskustassa. 

Jouduttiin ajaa keskustaan hakemaan päivälippu huomista varten ja sanottiin f lle että on vaan kahdelle hengelle, vaikka on ryhmälippu koko päiväksi, koska ei haluta häntä keskustaan mukaan . 

Saadaan tehdä viime hetken ostokset rauhassa ,ilman vessassa hyppimistä ja valittamista. Päivä oli tosi kuuma ,eikä ilmastointi toiminut junassa . C n pää ruvella ja  ihottumaa... Pari tuntia otin aurinkoa aivan hiestä märkänä ja sitten mentiin kreikkalaiseen syömään. 


Appivanhemmat tarjosi. Söin kalkkunaa ja ranskalaiset. Alkusalaatti olisi helteessä riittänyt.. Mutta ikinä ei osaa ajatella loppuun. Kaupan ja apteekin kautta kotiin . 

Apteekkarin kehotuksesta c n hiukset takaa pois ja kortisoni suihketta pahoihin psoriasis läiskiin. Illalla vähän viä peluuta ja varhain felician kanssa " nukkumaan" pelattiin kolmatta tuntia tac peliä. Vuorotellen voittaen. Kiva ilta taas 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ja taas sairastelua

Bulgaria Varnan Kultahietikko 1- 8 .9. Part 1

Leikkauskertomus