Matka Saksan Kölniin

1.8 vietettiin Veeran synttäreitä

ja kun vieraat lähti niin siivottiin ja pakattiin Saksan lomaa varten. Mentiin " nukkumaan " 20.45. Kun päästiin uneen niin f itki ettei saa nukuttua . Kun taas päästiin uneen niin v tuli käymään kotona . Arg !! No sitte kello soi 23.45. Tällättiin itsemme ja siivottiin koti ja lähdettiin ajamaan 00.38. Parkanossa eka stoppi tietenkin . F nukkui paloja . Me pysyttiin hereillä e juoman voimin. Pirkan hovissa syötiin jotain pientä. Matin avustuksella holiday inn:in .jätettiin sinne auto ja linja-auto haki meidät kentälle . Tehtiin itte lähtöselvitys ja ammuttiin laukut ruumaan ! Oli vähä jännittävää ! Reilu tunti ja päästiin koneeseen . F mun vieressä ja c jonku miehen. Nukahdettua heti ja herättyämme oli enää vajaa tunti jäljellä 2h15 minuutin lennosta . Meni hyvin ! Laukut tuli aika pian ja Josef oli iloisesti vastassa :) hänen työ autolla kölniin ( lennettiin Düsseldorfiin ) ja omalla  ( Elke ) oli kuin hotellin aamupala odottamassa . 

Koko päivä meni vähän unessa ja tuntui pitkältä. Pelattiin ja oleiltiin. 


Otin aurinkoa +28 lämmössä .
Tässä tosin Chris
20.15 oli jo pakko mennä nukkumaan . Oltiin niin väsyneitä . Kerran heräsin ja lopullisesti 8.35. Yli 12h ! Teki hyvää :) syötiin aamupala ja puoli 10 lähdettiin Kölnin keskustaa kohti.  Junamatka meni kivasti . 

Oli kuuma +33 kaupungilla meni 6h.


Kaupoissa syömässä ja jäätelöllä . 

Hyviä ostoksia tehtiin. F sai repun huulivoiteen ja harjan. Kantoi niitä ylpeänä! 


Nähtiin ihana " haamuorkesteri " f ja minä oltiin aivan haltioissamme ! Lopettivat liian pian :(  

takaisin kotiin. Ruoka odotti mutta oltiin täynnä ... Auringon ottoa ja oleilua. Menin felician kans  yhtäaikaa " nukkumaan " nukahti aika pian ja pääsin pelaamaan aikuisten kanssa . Hävittiin 2x miehille mutta ei haittaa . Puoli 12 nukkumaan oikeasti . 

Tiistaina herättiin ennen 8 aa . Aamupalan jälkeen käytiin lähikaupassa joka on kanssa iso market .
Ärsyttävän halpaa..
 F lähti opan ja oman kanssa ja me c n kaa jatkettuun Lidlin ja aldiin joka hyvin samanlainen kuin Lidl . Takas kotiin pienten ostosten kanssa . Tehtiin itse pitsat tai f teki myös mun oman. Jaksoin puolet oli niin iso.


 Valtavan väsyttävä ,harmaa, sateinen päivä . Koko ajan olin nukahtaa. Sain itseni ulos juoksemaan. Koska tiesin että siitä virkistyy . Tein pari kierrosta ja muutamat pienet mutkat niin sain puoli h täyteen . Het oli virkeempi .


 Sitten seurasi jälkiruoka . Ja mähän en tunnetusti jälkiruuasta kieltäydy :D se siitä lenkistä. Leikittiin felician kans hienoilla kivillä ja lasipalloilla. Anoppi kerännyt hienoja .

 Pelailua ja muuta illan mittaan.

 Felicia syöö tää kuin iso mies ! Hyvä kun joskus niin :) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ja taas sairastelua

Bulgaria Varnan Kultahietikko 1- 8 .9. Part 1

Leikkauskertomus