Freedom ;)

F heräs taas ennen seiskaa. Mutta ei haittaa kun sai illalla niin paljon omaa aikaa. Laitettiin itsemme valmiiksi ja mentiin taas bussi juna bussi a käyttäen tukkuun. Elke osti kalaa ym ja mä vähän karkkia . 
Olisi ollut kiva kiertää ajan kanssa mutta anoppi ei katsele vaan juoksee sinne mitä tarvii :) oltiin vähän pelko perperissä jatkaako f matkaa oman kanssa kun me jäädään pois, mutta ei ollut mitään ongelmaa. Kiva joskus mennä ilman lasta , jotenki teki mieli hyppiä ilmaan että freedom ! :D samalla pelko ettei tyttö jää auton tai junan alle kun ei anopilla ehkä ole niin hyvät reflexit. Mutta kaikki oli mennyt ok. 

Kierrettiin vaan niitä kauppoja jotka oli jäänyt mieleen ja osteltiinkin aivan "simona" käytiin atria paketin kanssa kuvaamassa uudelleen kirkon edessä ( atria kisa ) kerron lisää jos poikii voiton. Ainaki chrissillä tuli nyt hyvä !

 Käytiin sub Ways ja oltiin jo menossa koriin kun löydettiin halpa kauppa mistä Elke oli puhunut !! Voi vidu ! Ei enää kunnolla ees huvittanut katsoa koska ostettavaa olisi löytynyt vaikka mitä :/ sitte löydettiin myös kauppa jossa myytiin kynsitarvikkeita ! Jee! Kotiin aivan hikisenä viä aldin ja kauflandin kautta. Felicialla oli ollut kivaa .


 Otin vähän aurinkoa mutta ei oikein osaa rauhoittua kun Elke kokkaa eikä anna auttaa. Mutta vuoroin vieraissa . Kyllä meitä on tää hyvin pidettykin :) loppuilta meni felician kanssa pelatessa ja sitten taas häntä nukuttamaan. Ei oo vielä ollut näin kuumaa iltaa. Tuskan takana " nukkuminen " f jo tänään kyseli nukunko oikeesti aamuun asti vai menenkö alas. Nukun toki. Sallittakoon mulle se narraus:D pelattiin. Mä ja Elke voitettiin 2x kolmas jäi vähän epäselväksi , kun e luovutti. Eli ehkä miehet voitti. Ikävöitiin chrisin kans  instan kautta likkoja ja niiden likkoja. Meille läheiset on niiiiin tärkeitä ja raaaakkkkaita . Alkoi ukkostaa ja ilma tosi kuuma ja painostava. Toin tuulettimen makkariin

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ja taas sairastelua

Bulgaria Varnan Kultahietikko 1- 8 .9. Part 1

Leikkauskertomus