Ikea ja Jutta

Sunnuntaina Annika nouti ensin mut ja sitten haettiin Marika.Suuntana Lempäälän Ikea.
Ensin Kauppakeskus Eloon Ylöjärvelle.
Sää oli kamala,lunta tuprutti,mutta se ei meitä haitannut.Meillä on aina hyvä meininki,kun ollaan kolmisteen matkalla   Oltiin jo vartti ennnen aukeemista perillä.  Mukaan tarttui tosi vähän mitään. Kaikilla mielessä vaan Ikea.
Siitä ei kauaa ajeltu ,kun oltiinkin jo perillä.
Kävästiin ensin popsimassa kuuluisat lihapullat muusilla ja jälkkäriksi likat otti laskiaispullat.Mä prinsessaleivoksen ,koska oon porukan prinsessa :D Nooot. Se oli gluteiiniton ,niin siksi päädyin siihen
Ihan hyvää oli. Kierreltiin about 2h ja ostettiin sieltäkin oikeastaan tosi vähän. Marikalla tais mennä eniten rahaa ja mulla vähiten. Mutta silti saatiin mitä haluttiin. Tietysti jokin jäi kaivelemaan mieltä. Siispä ehkä pian uudestaan.
Pidin helmikuun karkkipäivän ja het paino pommpas samaan ,mitä oli vuoden alussa.
Kiva taas aloittaa alusta. Siispä aloitin Jutan dietin. Mikä normisti kestää 6vk,mutta mä ehdin pitää sitä 3vk,ennenko meidän loma alkaa...
Saa nähdä mitä puntari sanoo loman jälkeen. No ei siä viitti kovin tiukasti elää. Tosin hotellissamme on sali jonne olemme suunnitelleet mennä.Saa nähdä sitte kuinka se toteutuu. Vai laiskistuuko lomalla täysin :)


.


Kommentit

  1. Oli hauska reissu/päivä <3

    Nyt vaan tiukasti seuraavat kolme viikkoa, niin voi lomalla hyvillä mielin vähän höllätä! :)

    VastaaPoista
  2. Joo aion olla kuuliaisesti ruodussa tään 3 vk :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ja taas sairastelua

Bulgaria Varnan Kultahietikko 1- 8 .9. Part 1

Leikkauskertomus